Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Kontakt razlike kvalitativne i kvantitativne Filter papir

- Oct 09, 2015 -

Filtracija performanse filter papir je dobar papir, papir poroznosti, apsorpcija tecnost sa snažan nastup. Analitičkih laboratorijskih filter papir kao filtriranja medijum, rešenje i odvajanje od jakog. Na poklon, Kina uglavnom kvantitativne filter papir filter papir, kvalitativne kvalitativne filter papir filter papir i hromatografija na tri kategorije. Koncepti kvantitativne i kvalitativne filter papir filter papir celuloze filter papir, ne odnosi se na druge vrste filtera, kao što je staklo sa puno vlakana filter papir. Kvalitativne filter papira koji se koristi za kvalitativne hemijske analize za filtriranje i odvajanje. Kvalitativne filter papira koji se obično koriste za filtriranje rešenja, sastoje od hlorovodoniиne, sulphates i druge kvalitativne test nije potrebno da izračunate vrednosti i kvantitativnog filter papir se koristi za precizno računanje filtera, kao što je određivanje taloga, nerastvorljiva, obični filter papir filtera, takođe treba pristup visoko-temperaturni peći tretman.

1. kvantitativan kvantitativan filter papir filter papira u procesu proizvodnje, pulpe obrađen od strane solne i fluorne kiseline i koje destilovao vode pranje, većina necistoca u papir vlakna uklonjena, tako nekoliko zaostalih pepela nakon narezivanja, ima uticaja na rezultate analize, pogodan za precizne kvantitativan. Kvantitativan trenutni domaće proizvodnje filter papira, brzo, srednje i usporiti tri kategorije, odnosno sa plavu traku na filter poslužavnik (niski), beli (Srednja brzina), Crveni (sporo) označene poverljivim. Filter papir oblici su krug i kvadrat od dva, okrugle papir specifikacije prečnik d9cm, dllcm, D12.5cm, d15cm d18cm nekoliko vrsta. Trg 30cmx30cm filter papir i 60cmx60cm.

2. qualitative analiza opštiji kvalitativne filter papir filter papir talog pepela, samo qualitative puna analiza i filtriranje padavina ili razblaћenog suspenzija i se ne mogu koristiti za analizu qualitative.


Related Products