Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Mehaničke razlike između čist papir i tradicionalni pamuk gaze

- Oct 09, 2015 -

Koristi jedinstveni raznolike tehnologije, strukture koje nisu tkanina biljna struktura, nema vlakana. Posebne zagađenje bez tehnologije, stvaranje kao izvrstan brisala materijala, ulje apsorpcije, i najpogodniji je za čišćenje površine ulje i prljavštinu. I ne nepouzdanim, upija i da se ne rastvara u vodi, solventan. Pogodan za mokro ili suv. Visoka raspoloživost, kvaliteta, veličina, stabilnost, bez kliping. Gadan, lako se fraktura, meka na dodir, ne sadrži sve to mogao zagrebali po površini medij. Lako baviti i sekundarno zagađenje problema. Brisanje tkanine mogu savršeno zamenite DuPont, Kimberly-tkanine, uz istovremeno smanjenje troškova.

Polje aplikacije:

Automobil proizvodnje mašinstva/elektro-mehanička industrija: alatnih mašina, liftovima i sl; merenje i preciznosti industrija mašine: merenje opreme, alata, preciznost opreme; brodogradnja; Roling proizvodnje, štampanje, farmaceutske, hemijske i druge.

Uporedite sa pamuk prediva, tkanina:

Pamuk prediva, krpom, crnu tkaninu je ranije korišćen za mašinska obrada opreme mašinskog centra čišćenje zalihe, za brisanje efekta nije idealan, i problematičnijim da se bavi, tako da postepeno je zamenio ovaj profesionalni čiste sirovine. U pogledu troškova, Cottone prediva i tkanine jer jadna cistoca, više puta brisala, brže. Profesionalni tkanine zbog dobro čišćenje efektu, dozu provincije, takođe čuva troškove. Glavne računovodstvene, profesionalno čišćenje tkanine koristiti troška i neće biti veća od pamuka prediva, tkanina i jeftino.


Related Products