Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Филтер медијума за гориво између пумпе за гориво и вентила за грејање вентила између цеви

- Aug 03, 2017 -

Филтер горива Медијска цев између пумпе за гориво и довода кућишта вентила гаса између цеви. Улога Фуел Филтер Медиа-а је да у гориво од гвожђеног оксида, прашине и других чврстих остатака уклони, како би се спречило прикључивање система горива (нарочито млазница), смањило механичко хабање, како би се обезбедио стабилан рад мотора, побољшала поузданост. Структура резервоара за гориво је алуминијумска шкољка и стент од нерђајућег челика, који је опремљен високо-ефикасним склопом филтер папира, филтер папира у облику хризантема, ради повећања подручја циркулације.

Филтер ЕФИ се не може користити са филтером карбуратора. Због тога што филтери ЕФИ често издржавају притисак од 200-300 кПа, притиск на филтер се генерално захтева да би досегла више од 500 кПа, а филтер карбуратора није потребан за постизање таквог високог притиска. Филтер за уље мора бити замењен на сваких 30.000 километара. Уколико је садржај нечистоћа горива велики, возачка дистанца би требало смањити на одговарајући начин. Стрелице на кућишту филтера за филтер горива указују на смер протока горива, а када је филтер уграђен, није дозвољено да флип. Чак и ако ради краће вријеме, он такође мора заменити одржавање ваздушног филтера у положају одељка аутомобилског мотора са десне стране (то јест, десног положаја предњег точка, гуменог гуменог гуменог цријева који је причвршћен за црна квадратна пластична кутија је). Метода демонтаже је врло једноставна (дизајн је да олакша власницима аутомобила често уклањају чишћење, општи модел неће користити причвршћене вијке): Нежно прекидај правац аутомобила на крају два метална Катза, може бити читав празан филтер кутију напред, уклоните филтер можете уклонити. Може да укључи густо гумено црево на руци, одврните картицу са унакрсним вијком и уклоните следећу; Ако немате искуства, боље је питати некога да вас врати. Филтер за ваздух чисти животну средину сваких 1-3 мјесеца или након дугог деонице прашине. Уклоните филтер за ваздух из прашине и удари помоћу ваздушне млазнице високог притиска (обратите пажњу не преблизу или са бицикл пумпом или са меканом четком). И пуцајте у улазну кутију за ваздух. Филтер за ваздух се не сме опрати; у усисној кутији не сме бити воде; стари празни кертриџ мора бити замењен временом. Демолиција мора запамтити процес, инсталација треба бити врло глатка, ако не и глатка, треба пронаћи разлог за наставак, не треба користити бруту силу. Ако је стварно неизвјесно, Фуел Филтер Медиа не можете инсталирати филтер, све док кутија за уклањање комада предмета покрије поклопац, вратите цијев, возите до сервисне радње неће имати проблема.

Одржавање филтера уља у процесу мотора са унутрашњим сагоријевањем, прашином, металним остацима, чишћењем угљеника и осталим механичким нечистоћама ће се наставити мешати са уљима, док ће ваздух и сагоревање издувних гасова на оксидацији уља такође постепено уље стварање глиала, механичке нечистоће и колоидно мешање ће такође формирати муљ, што не само да убрзава делове који се носи, већ и лако изазивају блокаду. Да би се обезбедила чистоћа уља, мотор је опремљен филтерима за уље у систему за подмазивање. Медији за филтер горива Већина аутомобила користе тренутно уљни филтер ротирајућег типа, филтер за једнократну употребу који се не може прати. Када мењате уље за подмазивање, филтер за уље мора се мењати истовремено, иначе ће утицати на квалитет уља за подмазивање. Одржавање уља уља опште уља састоји се од основних уља и адитива. Базно уље углавном користи минерално уље, додатак има метални детерџент, средство против корозије против корозије, средство за уклањање рђе, прашак без пепела и модификатор индекса вискозности и тако даље. Уље је додало неке хемикалије са посебним функцијама које могу побољшати квалитет уља, не само да могу смањити хабање мотора и продужити животни век машине, тако да је клип и комора за чишћење чистија, мазива уља и фини филтер на тихим стварима мање , а може уштедјети гориво како би се продужила километража за замјену нафте, опћи период размјене уља може достићи више од 10.000 километара. Уопштено говорећи, брзина мотора је висока и мање је оптерећена, притисак подмазивања је мали, брзина дизел мотора је ниска, притисак подмазивања је висок, Филтер за гориво је у складу са потребама уља различитих, тако да моторно уље зависи и од врсте другачије и две, једно које се назива бензинско моторно уље, друго зове дизел моторно уље, не могу се мешати. Што се тиче тржишта, постоји нафта за опћу намјену која се може користити и за бензинске моторе и за дизел моторе, а његова перформанса задовољава преклапање вриједности нивоа моторног уља, тако да он такође указује на примјењиво подручје уља, а не све аутомобили.


Related Products