Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Медији филтера горива (медији филтера горива) Напомене о куповини

- Jul 21, 2017 -

Шта треба урадити током циклуса одржавања филтера горива?

Количина воде која се акумулира у примарном филтеру (филтер за сепарацију уља и воде) када се убризгава гориво сваког дана;

Спровођење резервног филтера за гориво у циљу суочавања са ситуацијом у којој се додају само лоше гориво;

Не за дуг животни век филтера и користите ниски филтар тачности филтера - уколико то знатно умањи пумпу горива и вијек трајања горива;

Ако се користи биодизел, уверите се да гориво које снабдева снабдјевач испуњава тренутне стандарде горива;

За неку врсту биодизела који ћете користити, проверите да ли је ваш мотор на располагању;

Када користите сопствени резервоар, најбоље је користити филтер за складиштење уља како би се осигурало да гориво које је додато у возило не садржи загађиваче.

Филтер за гориво филтера (Фуел Филтер Медиа) циклус замене

Препоручује се филтер за гориво за замену сваких 10.000 км, резервоар за гориво уграђен филтер за гориво 4 до 8 милиона км замена. Могуће је мале разлике у циклусу одржавања између различитих модела.

Велико одржавање, Филтер за гориво филтер и уље, филтер машине, филтер за ваздух истовремено замењују. Замјена паљења филтера је сложенија, немојте једноставно руковати, потребно је посебно руковати инсталацијом посебне продавнице.

Неопходност замене филтера за гориво (филтар горива)

Медији филтера горива према различитим горивима могу се подијелити на бензинске филтере и дизелске филтере, кућни аутомобили се углавном користе у бензинским филтерима, бензинским филтерима и резервоару за гориво уграђени и спољни.

Возила уз употребу старости, повећања километраже, филтер горива Дуготрајни рад медија, да би се постигао одређени животни циклус, довестиће до слабости возила, повећане потрошње горива, повећане буке, смањене перформансе контроле.

Напомене за куповину филтера за гориво (филтер за гориво)

1, пре него што купите робу, молимо вас да проверите моделе аутомобила, расељавање и друге информације како би се осигурало да се купи тачан тип додатне опреме. Можете проверити приручник за одржавање аутомобила, такође можете користити мрежу за бриге о аутомобилима у складу са функцијом "само одржавање".

2, филтер горива горива у великом одржавању, опће и уље, филтер машинерије, ваздушни филтер истовремено замењује.

3, избор висококвалитетних филтера за гориво, ниски филтери филтера горива често доводе до слабог снабдевања горивом, недостатка снаге или чак пламена. Нечистоће не филтрирају, дуго ће бити оштећен систем убризгавања уља и горива.

4, када се осећај брзине значајно смањи, убрзање мотора је лоше, када аутомобил ради слабе, потребно је размислити о филтеру горива који је можда био блокиран и потребно је провјерити вријеме.

Под нормалним околностима, разлика између истинског и лажног филтера горива је углавном у следећим областима:

Изглед: квалитет радних тачака

Лажни филтер горива Медији раде грубији, у углу угла са голим оком може видети; Поред тога, тежина је такође различита, због избора различитих материјала, лажни бензински филтер је често релативно лаган.

Филтер папир: могућност филтрирања тачака

У филтер папиру, лажни филтер филтер горива који се користи у филтеру је често неквалификован, а који неће филтрирати нечистоће у бензин, дугорочна употреба утиче на нормални рад система горива.

Живот: животни век тачака

Живот, лажни филтер филтра за гориво који се користи у материјалу филтер папира је лош, са једне стране лако оштећено; с друге стране, ово је остатак филтер филма лако у бензин, што може довести до блокаде уља или оштећења бензинске пумпе.


Related Products