Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Разлика између истинског и лажног филтера медијума

- Oct 11, 2017 -

Разлика између истинског и лажног филтера горива Филтер углавном лежи у следећим аспектима:

Изглед: Квалитет израде

Лажни филтер горива Медији раде грубље, на ивичном углу са голим оком може се видети, поред тога, тежина је такође различита, јер избор различитих материјала, лажни филтери бензина имају тенденцију да буду релативно лагани.

Филтер папир: Капацитет филтрирања

У филтер папиру, лажни филтери филтера горива који се користе у материјалима за филтрирање су често неквалификовани, то ће бити нечистоће у филтеру бензина неадекватно, дугорочна употреба утиче на нормално функционисање система горива.

Дуговјечност: Дужина употребног времена

У погледу очекиваног трајања живота, филтер папир који се користи у лажном филтеру за гориво је лош у материјалу и склони преурањеном оштећењу; Са друге стране, ово је филтер папира који производи остатке који се лако могу добити у бензин, што може довести до оштећења или оштећења бензинске пумпе.

Филтер за гориво (филтер) Напомене за куповину

1, куповину робе пре, молимо вас да проверите модел аутомобила, расељавање и друге информације како бисте били сигурни да је тачан модел за куповину прибора. Можете проверити приручник за одржавање аутомобила, такође можете користити у складу са безбрижно мрежом "Функција одржавања самоуслужења".

2, филтер горива горива у великом одржавању, опће и уље, филтрација машине, филтрирање ваздуха истовремено за замјену.

3, избор висококвалитетних филтера горива филтера, лошег квалитета Филтер за гориво често доводи до слабог снабдевања горивом, недостатка струје аутомобила или чак пламења. Нечистоће се не филтрирају, дуго времена системи за убризгавање уља и горива такође ће корозирати оштећења.

4, када је брзина осјећаја очигледно смањена, убрзање мотора је лоше, аутомобил није у могућности да путује, потребно је мислити да је филтер филтер горива можда блокиран, потреба за благовременим прегледом.


Related Products