Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Лигхт Дути Аир РФ2018ПВ

Лигхт Дути Аир РФ2018ПВ

РФ повећава улагања у изградњу властитих талената у последњих неколико година. Спољни: Неовисно о потребама које се разматрају од компаније или запослених, компанија ће послати запослене на различите тренинге као што су поправни лидери схифт лидера, практичне вежбе управљачке радионице, куповина, финансије, сировине, складиштење, одржавање опреме и сваки курс који се односи на пословање компаније. Интерни: од основног управљања 6 до ТПМ-АМ, затим стандардизације управљања предузећима и управљања перформансама, формиран је систем одрживог управљања и ефикасност рада компаније је значајно побољшана. За постизање горе, компанија пружа запослене мјеста за аматерско учење и забаву као што су е-читаоница, библиотека, теретана, столни тенис и кафић, физичко и ментално здравље запослених су гарантовано.

Pošalji upit

Detalji o proizvodu

РФ је увек на путу ка новој индустријализацији и придржава се развоја циклуса, техничких иновација, прилагођавања структуре и приоритета заштите животне средине. "Искрен човек, Леан рад" чини РФ постављање искрених односа сарадње са добављачима и купцима уз обострану корист и двоструке победе.

Компанија усваја најнапредније свјетске опреме за пречишћавање воде за примјену рециклаже воде за производњу, изграђена с властитим гријањем. После увођења, варења и апсорбовања суштине "витке производње", константне енергетске уштеде, ниске производне трошкове и побољшани квалитет производа врше међународно-напредне ауто-производне линије и инспекцијска опрема. Саградили смо високо квалификовану екипу Р & Д-а за развој нових производа, процеса и технологије за прилагођавање структуре производа. Циљ је изградња еколошког предузећа техничких иновација које је колекција истраживања, производње, продаје и преноса технологије. Производна скала компаније може да достигне 100.000 тона специјалних материјала у наредних неколико година.


Створили бисмо величанствену будућност са сваким партнерима.


Наше предности

Фокусирајте се на захтеве купаца
Константна улагања у управљање и технологију
Високо квалификовани тим менаџмента и истраживања и развоја
Однос добре сарадње са добављачима, купцима и друштвом уз обострану корист
Висок квалитет и стабилно снабдевање

Производи Увод


РенФенг је професионално предузеће које развија и израђује специјалне материјале од филтера, неткане и паковања. Користите напредни процес влажног формирања, вишеслојна или монолоска формација и једно бочно или двострано лепљење за производњу специјалних материјала за ваздушне филтере, филтере за уље, филтере за уље, неткане зидне папире и друге. Материјали се широко користе у области медицине, машине, електронике, декора и паковања хране и добијају добре похвале од купаца. Постојећи производи су следећи:


Неткана зидна база папира
Материјали ваздушног филтра
Материјали филтера горива
Материјални филтери уља
Отпорни филтери за уље од ватре
Папир за гориво филтера за сепарацију уља и воде
Двострани својства филтер папира
Филтер папира високе прецизности и запушљивости
Висока чврста радна плоча


Istraga